12 maj 2007

Quack quack!

Igår var vi hemma hos SL i Telefonplan och hälsade på! Jag stressade hem från jobbet vid fem, hem å duscha å sen sprang jag ner i mina högklackade ner till tvärbanan som kom in i samma stund som jag sprang upp för trapporna!
På vägen ner till tvärbanan såg jag en liten ankfamilj eller nån annan fågel.... Mamma och hennes små pluttar iaf som sprang mitt i vägen, superstressade! Åh dom var så söta som vankade fram där i all hast..men var lite läskigt.. ska dom inte vara nere vid vattnet och simma runt? Sen kom det en man på en moped som föste in lilla familjen i buskarna så dom inte skulle bli påkörda...! Snäll man!

Sen iaf åkte jag tvärbana och mötte upp Gustaf på vägen.
Sen åt vi massa tacos och sen drack vi lite öl och åt vitlökssalami och en massa med nötter. Lyssnade på massa bra musik och bara hade det trevligt å skoj! =)

Och sen! Jo, då kollade vi på "Ika i rutan"! Så himlans skoj.. vilken nostalgi!!! Men vilket stört barnprogram... !! hahaha, så jävla bäst!

Ikväll e jag bjuden på vårfest hemma hos Strumpan! Vuxenparty.. ska bli spännande! Jag tror att det kommer att bli jättemysigt!

Inga kommentarer: