01 oktober 2008

Pip pip!

Har ni samma problem som jag? Att när man har vart i en affär och ska gå ut genom larmgrejjerna att det ska börja pipa. Även om man inte ens har köpt någonting. Eller att damen i kassan har glömt att larma av ens vara. Jag e lika rädd för det varje gång jag går ut ur en affär...

Det kan ha å göra med att jag en gång var på Stadium i Skärholmen när jag va kanske 16 år. Jag skulle köpa ett par KRULLSTRUMPOR (minns ni!? haha). Vissade kallade dem "upp- och nerstrumpor. Iaf, så hade jag bestämt mej för ett par och gick sen runt och kollade på andra saker. Sen när jag kollat klart så knatar jag ut ur affären och larmet börjar tjuta! Shit! Jag hade glömt att jag hade strumporna i handen, jag hade glömt att jag skulle köpa dom. Så jag går raskt in i affären igen och ställer mej i kö och ursäktar mej med att jag glömde att jag hade dem i handen. Ingen fara skedd iaf..
Men sen ere ju nån jeppe, typ Mohammed (ursäkta om jag e rasistisk) som säger "Hahah, va dum du e, tror att ingen ska se att du tänker sno strumporna!" (med sån där irriterande alby-brytning). Suck... självklart skämdes man ju då ännu mer när man ska förklara att så var det ju inte... !

...Så skönt, nu har jag fått skriva av mig lite granna om denna jobbiga lilla sak som jag tänker på varje gång jag handlar i en larmutrusad butik.


Inga kommentarer: