12 oktober 2008

Clittan

Igår fyllde favoritgrisen 25 år! Woho! Vi firade henne först med lite förfest ute i Tumba. Vi fick tacopaj och rosévin, mums! Ja, faktiskt så var det gott med lite rosse, fick i mig hela två glas, helt sjukt. Och så fick jag i mig en liten baccardi razz-shot också, snodde lite av flaskan som tydligen var Rasmus. Jaja, det man glömt får man faktiskt bjussa på, det är liksom en oskriven regel när man går på fest! 

Jag, Jocke och Thomas åkte bil ut till Tumba. Så vi drog i förväg och åkte hem till Jocke och lämnade bilen så att Jocke kunde dricka ifatt oss andra. Och jag började dock nyktra till efter den långa bilfärden. Tumba ligger ju ute på landet, vet ni att det finns kossor där? ;)

Sen tog vi en taxi in till stan med en surkärring till taxichaffis, Jocke försökte få henne å prata lite, men hon svarade bara med korta "ja" eller "nej". Jag e inte bitter..
Vi åkte in till Odenplan och gick in på Cliff Barnes. Thomas var rädd att han inte skulle komma in då hans leg gick ut för över ett år sen, men dom kollade faktiskt inte leg på nån av oss! Ere såhär å va 25?! Jaja. Väl inne i hängde vi i baren och drack lite drinkar och snacka skit. Trevligt! Alla har ju sagt att detta stället e värsta partystället, men det såg jag inget av. Men hägg sa "Vänta tills klockan slår 23, då du!" Jaha tänke jag...vad kan hända liksom? Men som han sa, kl 23 dämpades belysningen och dom drar igång nån pampig låt från typ Star Wars (?!) och alla börjar skrika och applådera. Sen är det i fullgång! Varenda kotte dansar och sjunger för fulla muggar, vilket drag då! Jag kunde ju inte låta bli att hänga på heller, så hej vare dansades och skreks. Och satan vad svettig man blev då! Som Thomas syster hade sagt en gång "Cliff Barnes är som ett heterosexuellt gayställe" No shit! Exakt, schlager med heterofolk, Klockrent.

Well, klockan blev helt plötsligt 01 och Clittan skulle stängas. Hämtade jackor, sen bar det av i taxi till nästa ställe. Till Galway´s på Kungsgatan, bra ställe sa nån. Men VA?! Det var som att hamna på ett högstadiedisco på 90-talet! HJÄLP! De spelades grekiska hits från ja, 90-talet. Sen var det gamla gubbar och slemmiga killar. Två gubbar stod och spanade in min kropp i baren, kändes inte helt ok! Så jag klämde mej in mellan de jag var där med, gömde mej liksom. Jag kände mig lagom malplacerad, detta ställe gav mej rysningar. Men bägarn rann över när nån främling (såg tyvärr inte vem) grabbade tag i min häck! HALLÅ?! Är det ok att göra så eller?! Då tog jag min jacka och sa tack och hej! Där lär jag då aldrig sätta min fot igen! Fy fan vilket vidrigt ställe... Uäh!

Sen fick jag agera lite terapeut på gatan utanför tills jag till slut satte mej i en taxi påväg hem till min kära Gustaf! Han hade somnat i sängen med alla lamporna tända i lägenheten, sov så himla sött. Jag tog en dusch, jaa, man var ju inte fräsch efter besöket på Clittan direkt! Sen kröp jag ner och somnade ganska snabbt. 

Sov till 13.30 idag, då blev jag väckt av Gustaf som sa att han hade vart å handlar frukost till oss, Så underbart snällt! För när man e så trött orkar man bara inte gå å fixa mat... Så tack älskling för det! 

Nu e klockan snart 15... tror jag ska lägga mej i sängen igen och glo lite på tv. Det e jag värd, eller hur? Men tack för igår! Fan vad länge sen det va som jag var ute och dansade och hade så skoj! Jag tror nog hemligheten e att man inte ska göra det varenda helg, utan bara nån gång ibland. 




3 kommentarer:

Anonym sa...

Inte för att va sådär, men jag bor i Tumba!!!! hahaha kram

Anonym sa...

haha kram thilda......

Unknown sa...

HIhi ja nån måste ju bo där ;) För mej är det bara jättelångt borta.. haha =)