09 oktober 2008

Woow!

Min favoritspelare Kristian Kudroc gjorde även ett mål idag! Jag skrek lite extra högt just då ;) Här tacklar han ner en Timrå-spelare, oooaay!

Jag är så jävla lycklig just nu! Ikväll fick vi beskåda en superseger mot Timrå. 5-2 blev resultatet. Det började med 2-0, sen 2-2, sen 5-2! Trodde aldrig att SSK skulle klara att ta ledningen där. Som alltid med SSK så tror man alltid det sämsta. För dom brukar ju faktiskt inte vara så himla bra. Men idag gav dom igen och visade motsatsen!
Jag stod på läktaren och jublade av glädje, ögonen blev fuktiga och händerna alldeles röda av många handklappningar. När ett av målen gjordes flög jag ur stolen och skrek. Några sekunder senare petar Thomas på mig och börjar peka på de på raden nedanför. Där sitter en kille med min mobil i handen. Haha den flög ur fickan när jag kastade mej upp ur stolen. Som tur var hade han inte fått den i huvudet. Detta hände förra matchen också, fast då ramlade den bara åt sidan. Kanske ska ta å hålla i min mobil lite bättre.. hehe.
Vi hade även med oss Majas lilla söte son Malcolm på hockeyn, han hade tjatat och tjajat och fick till slut följa med. Pappa lyfte upp honom i famnen och knalla rakt in. Vet inte om så små knattar behöver en biljett? När första målet trycktes in och alla skrek och applåderade höll Malcolm för öronen och satt i chock. "Blev du rädd nu Malcom?" "Jaaa..." svarade han och tittade chockat ner i sitt knä. Stackaren var inte beredd på sådant liv. Sen höll han för öronen för varje mål som gjordes. Men han verkade glad för att få följa med iaf, så nu lär han ju haka på fler gånger. Kanske kan bli en liten SSK:are av honom också? Undrar vad mamma Maja säger om det? =)

I övrigt så står försäljningen av min lägenhet stilla just nu då de båda budgivarna lyckats boka resor bort från Sthlm just NU. Så båda kommer hem igen på måndag, Då jag förhoppningsvis ska få skriva kontrakt med den budgivare som lagt högsta budet. Detta e nog enda gången jag verkligen längtar till att klockan ska vara 08.00 måndag morgon! "Kan inte helgen bara vara över?!"

Annars börjar det dra igång med arbete på jobbfronten. Det har vart rätt dött ett tag nu och man har mest suttit och surfat och försökt komma på små saker att göra. Det känns inge bra att på pappret ha arbetat max en timme per dag. Men igår fick jag ihop 7,75 timmar och idag nånstans runt 6. Så nu börjar det öka och det känns bra! Det e så fruktansvärt tråkigt att inte göra nånting...

Nåt annat nytt tror jag inte att jag har att komma med för tillfället. Det gäller bara att ha is i magen när det gäller lägenheten. Drömde föresten inatt om att vår nya lägenhet var helt förfallen. David Sporny bodde i den och inget var renoverat. Jag var helt förstörd tills jag vaknade och insåg att det som tur var bara var en dröm! Men om det ändå kunde ta och bli 1 november nån gång nu! 

Nu fick jag kramp i en tå.




Inga kommentarer: