30 juni 2007

Wannabe Medusa

Efter lite bad och mys gick vi några meter till Avenyyyyn, där vi träffade Fia och hennes tre musketörer på O´learys. Vi drack varsin dricka och sen ville dom vidare. Då hittade vi Dubliner-nånting. Gick in där, lyckades få bord. Hann med en dricka till och då skulle vi tydligen vidare igen. Vi som satt så bra och var så nära "hemma".

Då knatade vi uppåt... och det började spöregna. Vi hittade några göteborgare som visade vägen till en rockklubb, vid namn Rockbaren, såklart. Där fick vi stå i kö tills vi blev genomblöta och till slut fick komma in. Stället såg precis ut som Medusa. Bara att det var lite större. Lika dålig luft, lika hög musik, lika mycket folk, lika trångt, lika likt en labyrint..lika rockit helt enkelt! Härmapor ;)

Sen gav vi upp när klockan började bli strax efter 12 och knatade hemmåt i regnet. Men inte så mkt regn nu längre som tur var. Och nu ligger vi här i hotellsängen med AC:n igång och glassar framför teven, rätt gött som man måste säga när man e här!

Imorgon är planen att gå på Liseberg, om det inte kommer regna vill säga.

Men Gbg är iaf en rätt mysig stad. Men en sak som är lite konstigt med folket här är att vart man än går är det ingen som flyttar på sej, utan att går bara rakt fram utan nån hänsyn till att det kommer folk i motsatt riktning. Konstiga typer. Utom det så är jag hittills nöjd med våran lilla tripp!

Innan vi gick ut hade vi lite kul med kameran på datorn, jag tänkte dela med mej av dom, så enjoy!








1 kommentar:

wheatgerm sa...

I love these photos