10 december 2008

Grannfejden?

Detta är lite kul faktiskt. Våra nya grannar brukar låta rätt mkt. De som bor ovanpå. Är det inte nån slags technomusik så är nöjet att, vad vi trodde, välta möbler nätterna långa. Vi trodde också att de kanske hade små barn som stoja runt, men la sen den tanken åt sidan när de lät senare än 01 på natten.

Vi har gått och irriterat oss på detta sedan vi flyttade in, men tänkt att de slutar nog dundra snart. Men igårkväll när vi låg i sängen vid 12-tiden så kom vi fram till att nu orkade vi inte mer. Så vi klädde på oss och gick upp och knackade på deras dörr. "Vem är det?" ropar nån ut från brevlådan. "Det är dina grannar" svarar vi. "Jassså *fniss" hörde man. Så öppnades dörren. Där står en snubbe i min ålder ungefär i stort sett naken.. endast iklädd ett par små vita kallingar. Han ser lite glad och förvånad ut. Och vi förklarar att det låter lite väl mkt fårn deras lägenhet och undrar om de kan vara tysta efter iaf kl 23 på kvällen när vi vill sova. Han vart lite förvånad och sa att någon aldrig har sagt nåt förut och var "tacksam" att vi sa till.

Förklaringen till dunsandena var... (trumpet) att de brottades i vardagsrummet! Hahaha! De förklarar varför han stod i kallingar och var andfådd!

Sen gick vi ner och somnade till tystnaden...

Men det var inga sura miner från någon av oss, så jag hoppas att de börjar att brottas på dagtid nu istället ;)

Inga kommentarer: