15 november 2008

Nu e jag bra trött...

Hua vilken dag! Började iaf morgonen med att sova ut till 11.30. Drömde dock om en ond man som skulle skjuta mej med pistol, men jag lyckades ringa polisen och få honom haffad. Vaknade av att dörrklockan ringde. Vem kommer hem till en oinbjuden nu för tiden utan att kolla att man är hemma? Det är inte varje dag det händer.. hehe!
Jag låg ju i sängen än så Gustaf fick öppna dörren som vart uppe ett tag. Det var ordförande och en annan i våran förening som kom med en bukett tulpaner och hälsade oss välkomna hit! Va?! Vilken grej, vilket himla trevligt bemötande! Nu känner man sej verkligen välkommen!

Resten av dagen har vi flyttstädat min lägenhet och tömt källaren där. Det tog ca timmar. Sen åkte vi till Sjöstaden och käkade Max med Tobbe, han tackar aldrig nej till Max :) 
Nu äntligen är vi hemma igen, nyduschade och redo att ta emot besök av Gustafs mamma och brorsa! Sen blir det nog popcoron, cola och några bra filmer i vår mysiga soffa. 

Imorgon ska vi åka till Årsta en sista gång och köra en massa saker till soptippen, SEN är det klart! Sen bor vi BARA här, det ska bli skönt, så att man kan andas ut!


Inga kommentarer: